Дара и Папи Ханс като дупе и гащи: Гаджета ли са пак?

Дара и Папи Ханс като дупе и гащи: Гаджета ли са пак?
Гласувайте за статията

Папи Ханс и Дара са постоянно заедно, което пробуди въпросителна дали не са станали гаджета отново!

Откакто влезе в шоуто „Като две капки вода”, Папи Ханс не се разделя с бившата си половинка Дара. Това се забелязва от всичките им появи в публичното пространство.

Дара и Папи Ханс

Дара и Папи Ханс неразделни

Преди дни двамата показаха на феновете си пореден запис, от който се вижда, че прекарват заедно цялото си време. В него Папи рекламира новата песен на бившето гадже, което пък от своя страна демонстративно тика гърдите си почти в лицето му.

В светските среди вече откровено се питат наистина ли двойката е разделена, или това е само трик за повишаване на рейтинга на Константин Трендафилов, както е истинското има на Папи Ханс. Като опитен рекламист той знае, че ергените по правило се котират по-добре от сериозно обвързаните мъже, така че не е изключено да е измислил историята с раздялата с Дара.

Прави впечатление, че двамата ходят заедно по участия, имат много общи проекти, а певицата очевидно все още си пада по Константин, независимо от слуховете, че има ново гадже, пише „Уикенд“.

Припомняме, че двамата дори живяха заедно за известно време. След като скъсаха обаче, Папи Ханс разкри, че е излизал с португалка, която му разбила сърцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар