Няма обувки за огромните крака на Гала!

Няма обувки за огромните крака на Гала!
Гласувайте за статията

Гала среща големи трудности при купуването на обувки!

Водещата на сутрешното предаване „На кафе” Гала трудно си намирала обувки заради огромния размер на ходилата си, твърди „Уикенд”.

Гала

Гала трудно си намира обувки

52-годишната блондинка много страдала, че когато си хареса някакви обувки, рядко попадала на нейния номер – 41. Тъй като дамската номерация у нас достига максимум до 40-и номер, Гала използвала воаяжите си в чужбина, за да напазарува маркови чепици от гигантския за женски крак размер.

Неотдавна Гала призна, че е шопинг маниачка и използва всяка свободна минута, за да обикаля магазините. Водещата обаче рядко си харесвала нещо.

„Винаги си мисля, че в следващия или по-следващия магазин ме чака нещо много по-хубаво, по-фамозно, нещо, за което съм мечтала, и си казвам: „Защо да си купувам това, като ще си купя другото”, споделя плевенчанката.

Тя имала над 100 чифта обувки. По манията я заразила нейната приятелка Кремена Халваджиян, която е известна с екстравагантния си и разточителен начин на живот.

Големите крака на тв водещата са донякъде изненада, тъй като тя е висока жена, но не е чак от най-високите. За манекенките се намират обувки, а пък за нея – не, което е наистина странно.

Стефан обаче нямал нищо против ходилата на половинката си. Дори често се шегувал, че няма обувка на света, която да заслужава да бъде носена от толкова красива жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Няма обувки за огромните крака на Гала!”

  1. sdfhksd

    апр. 16. 2019

    Е, глупости. Европейките често имат големи крака; дори по-ниски от Гала носят 41 номер 🙂

  2. Александра

    май 17. 2020

    Моля? 41 номер е нормално! За женската номерация има до 46 в България. Аз съм на 14, висока съм само 182 и нося 44.5 номер обувки

Добавете коментар