Красивата Неда Спасова е изживяла кошмарна връзка!Една от най-красивите

актриси в България е минала почти през ада, докато се превърне в успешната млада дама, която публиката познава. Неда Спасова стана любимка на зрителите на „Откраднат живот“ с ролята на сестра Кая Райкова. [caption id="attachment_424140" align="alignright" width="300"]Неда Спасова Неда Спасова си е напатила от любовта[/caption] На малкия екран тя изживява страстна, но забранена любов с героя на Владо Карамазов, сблъсквайки се с огромни трудности и в личен, и в професионален план. Оказва се, че и реалният живот на актрисата е бил пълен с препятствия, които тя с много труд и усилия на волята е успяла да преодолее. Именно те са я превърнали в силна, уверена и обичаща себе си жена, която не е склонна към компромиси дори в името на силни чувства. За най-големите трудности в живота си Неда разказва откровено само пред вестник „Уикенд“. Малко преди звездата й да изгрее от малкия екран, Неда Спасова била на ръба да се откаже от актьорската професия. Години наред младата жена трудно свързвала двата края. Точно преди големия си успех младата жена сериозно мислела да обърне гръб на сцената. Това станало в началото на 2018-а, малко преди да навърши 26 години. „Една вечер за пореден път се бях разстроила, питах се толкова ли съм зле, толкова ли съм неспособна, че никъде не ме искат. Мислех да си намеря работа в офис – каквото и да е, защото няма кой да ме издържа. Казах си: „Край! Приключвам всичко!“ Беше през януари, а през февруари ме взеха в театър „София”, разказва Неда. Същия месец е номинирана за награда „Икар”, а през април – и за „Аскеер”. Малко по-късно влиза в „Откраднат живот”. „Тази успешна за мен година започна с жестока тъга, а работата в театъра беше най-големият ми подарък!“, усмихва се актрисата.

Мъж, когото Неда обичала й изневерява. Емоционалната рана обаче не била единствената, която въпросният мъж нанесъл на бъдещата звезда. „Той ме завлече и с пари. Имаше бизнес, за който ме накара да изтегля кредит.

Банката ми отпусна сериозна сума, която той известно време изплащаше. После бизнесът му се провали и се наложи аз да връщам парите. За месечната вноска отиваше всичко, което успявах да спечеля. А трябваше да плащам и наем, и сметки. Беше тежък период, един от тези, в които си казвах, че трябва да намеря работа с нормални доходи, вместо да продължавам със сцената. Оправиха се нещата все пак, успях да изплатя кредита. Срещала съм този мъж и след като се разделихме. Не съм забравила, но продължих напред. И съм станала ужасно предпазлива. Защото видях как един човек уж ти е близък, обичате се, живеете спокойно, а изведнъж се оказва, че не си го познавал“, откровано споделя акрисата.