Вижте каква къща си купи Владо Карамазов с парите от „Дяволското гърло“! (още подробности)

Вижте каква къща си купи Владо Карамазов с парите от „Дяволското гърло“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Владо Карамазов си купи къща в смолянско село с парите от „Дяволското гърло“!

Секссимволът Владо Карамазов е инвестирал част от парите, получени за участието му в крими поредицата „Дяволското гърло”, в едноетажна къща в смолянско село.

Владо Карамазов

Владо Карамазов с нов дом в родопско село

Актьорът се влюбил в красотата на природата и чистия въздух в Родопите, където снимали 12-те епизода на хитовия сериал.

Екипът на продуцента Евтим Милошев пристигнал в планината в средата на август и останал там два месеца. Наложило се да затворят пещерата „Дяволското гърло” докато снимат в нея.

Карамазов, който се превъплъщава в образа на разследващия мистериозни убийства полицай Филип, бил силно впечатлен от топлото отношение и гостоприемство на местните хора. Актьорът се сближил с тях и завързал приятелски отношения.

Някои дори го посъветвали да остане да живее там. Владо прегледал всички обяви за продажба на имоти в района. Но предпочел да купи къща без посредник. В района имало доста изоставени имоти за продан, затова изборът му бил голям.

Владо се спрял на стара къща от дърво на 20 км. от Смолян. На доста тихо и спокойно място с живописна панорама. Цената на имота, който наподобявал по-скоро вила, също била примамлива – само 15 000 лв.

Имотът бил в много добро състояние, след пълна реставрация и подмяна на вик и ел инсталациите, затова не се наложили допълнителни инвестиции.

Тъй като едва ли щял да има възможност да бяга често от светската шумотевица, за да отмаря в Родопите, Карамазов обещал на най-близките си приятели да им дава ключа за имението му, когато пожелаят, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар