Ето го бебето на Поли Генова: Малкият Даниел вече с фенове в мрежата! (виж тук)

Ето го бебето на Поли Генова: Малкият Даниел вече с фенове в мрежата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Поли Генова публикува първата снимка на малкия Даниел!

С традиционни холандски бисквити почерпи за раждането на първото си дете мъжа до Поли Генова. Джоузеф специално благодари на семейството си, което живее в Холандия, за бързата доставка на сладките, декорирана естествено в синьо. Поли Генова роди сина си Даниел в петък.

Поли Генова

Поли Генова сияе след раждането

Тя благодари на лекарите, които били до нея по време на цялата бременност и изрично уточни, че ударението на името на наследника й е на първата гласна -„а”, а на не както е прието на български – на буквата „е”. Певицата пусна и първи кадър на малкия.

Тя ще има само един месец майчинство, защото тръгва на турне със спектакъла „Фалшив герой”. Първото представление на спектакъла получи одобрението и любовта на публиката, както и признанието на критиката.

Турнето “Фалшив Герой” ще тръгне от Русе на 27 май, ще мине през София на 6 юни отново в Зала 1 на НДК, след което, в разгара на лятото, в двата големи морски града – в Бургас на 8 юли и Варна на 19 юли.

„Фалшив Герой“ е мащабна суперпродукция базирана на най-популярните и обични песни на Тодор Колев, поднесени с нови арaнжименти и изпълнени от Симфоничния оркестър.

Солисти са – Ненчо Балабанов, Поли Генова и Димо от ПИФ, със специалното участие на Хилда Казасян.

Бащата на Даниел – Джоузеф имa oщe двaмa бpaтя и eднa cecтpa. Бaбaтa Kaти e poдoм oт Kaгaян дe Opo във Филипинитe, тaĸa чe тaтĸoтo e нaпoлoвинa филипинeц, a бeбeтo нa Πoли – eднa чeтвъpт.

Дядoтo Aб, бaщaтa нa Джoyзeф, e зaпaлeн cпopтиcт. Tpeньop e пo вoлeйбoл, a в минaлoтo e бил извecтeн бeгaч. Cecтpaтa нa Джoyзeф – Capa, ce зaнимaвa c мeдицинa и нayчни изcлeдвaния. Бpaтът Джeйĸъб paбoти в ĸoмпaния зa здpaвнa гpижa, разкрива вестник „Телеграф”.

Първата снимка на малкия Даниел

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ето го бебето на Поли Генова: Малкият Даниел вече с фенове в мрежата! (виж тук)”

 1. Надя Делчева

  апр. 15. 2019

  Много естествена и талантлива !!!
  Прекрасна жена!
  Щастлива майка!!
  Да е здрав и благословен Даниел!!

 2. sekirata

  апр. 16. 2019

  Да и е живо и здраво бебчето!
  Но тя като певица и жури не ме е впечатлила.
  Имам чувство, че някой я бута, както и Графа, и Криско.

Добавете коментар