Взрив: Разкриха мръсните игри на Михаела Филева! (още подробности)

Взрив: Разкриха мръсните игри на Михаела Филева! (още подробности)
Гласувайте за статията

Михаела Филева знае доста начини за пробиване!

Остават три дни до първия самостоятелен концерт на Михаела Филева. А изпълнителката побърза да се изфука, че билетите са разпродадени. Истината се оказва съвсем преувеличена, разбира се и HotArena узна каква точно е тя!

Михаела Филева

Михаела Филева знае как да си постига целите

Преди седмица група „СкандаУ“ запълни капацитета на „Арена Армеец“, като фактите сочат, че близо 12 000 души са посетили музикалното събитие на годината.

Е, през този месец ще има и друг концерт, на колежката им Михаела Филева. Но той ще се проведе в скромната „Зала 1“ на НДК, чийто общ обем побира 3380 души.

Мишето и музикалният й продуцент „Монте мюзик“ вече усилено тръбят, че мероприятието е, както е модерно да се казва – „sold out”. Но ни спестяват някои важни подробности.

В музикалните поп среди усилено се шушука, че компанията от зор е раздала около 1 000 покани на близки, роднини и колеги, които, както се досещате, са съвсем безплатни.

Да приемем, че все пак са успели да продадат поне 2 000 билета, 1 000 от които да са закупени от хора, които ценят таланта на Михаела. А другите – привлечени от гръмкия ПР, който Филева и „Монте“ спретнаха непосредствено след пускането на билетите в продажба. А именно – че е имала интимна афера с тенисиста Григор Димитров.

В края на ноември месец 2018 година Гришо пуска клипче в нета как тренира във фитнес зала под музикалния съпровод от песни на Михаела. И пише, че в България това е най-доброто, което може да се чуе.

Веднага започва да се спекулира, че двамата имат тайна връзка. Като всяко нещо без конкретни доказателства и тази история се очакваше бързо да отшуми… Но…

В края на декември 2019 година Михаела Филева пуска билетите за концерта си през април в продажба, а на яве започват да се появяват сведения, че тя и Гришо дори са видени заедно в Правец.

След което клюката за връзката им започва да се разгъва като локум от светските сайтове в продължение на дни и седмици.

На Филева това й е изгодно, а нищо чудно и тя самата да е подсилвала спекулациите. В крайна сметка опровергава информацията, че двамата имат нещо общо чак през февруари. Като отсича, че дори не се и познават, нито пък са се виждали на живо.

Близо 3 месеца тя се радва на медийно внимание заради Гришо. И това й е напълно достатъчно, тъй като точно тогава започва изявата й като член на журито в музикалното риалити „Гласът на България“.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар