Скандал: Тъщата на Христо Сираков го натири, бясна е от възрастовата разлика с Дениз! (виж тук)

Скандал: Тъщата на Христо Сираков го натири, бясна е от възрастовата разлика с Дениз! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тъщата на Христо Сираков се разлюти и му посочи вратата!

Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, е бил изгонен от последната си кандидат – тъща. Майката на плеймейтката Дениз Хайрула била твърдо против дъщеря й да има връзка с организатора на еротични конкурси.

Христо Сираков

Христо Сираков си има проблеми с тъщата, която е по-млада от него

И й заявила в прав текст, че той не е желан в дома им заради голямата им възрастова разлика от 38 години.

Красивата Дениз има връзка със столичния бохем от началото на 2019-а. В медийното пространство ту ги събираха, ту ги разделяха. Оказа се, че двамата отново се носят на крилете на любовта, но това е тайна за кандидат-тъстовете на Сираков.

Първоначалните слухове за интимната връзка на 24-годишната плеймейтка и Ицо провокирали остри коментари от страна на роднините на Хайрула.

Част от тях не разбирали какво всъщност ги свързва, а като причина за бъдещия провал на връзката сочели съществената разлика в годините им.

„Преди разликата в годините ме смущаваше. Хората, когато видят младо момиче с по-възрастен, веднага си мислят, че става дума за пари. Сега, когато това дойде и до моята глава, аз осъзнах, че не винаги е така, поне в моя случай.

Хубавото е, че поне моите приятелки приемат Христо и ме подкрепят. Някои в началото реагираха по-странно, което е нормално за мен. Това си е мое решение, те го уважават. Родителите ми не знаят за връзката ни…“, признава Дениз пред агенция ПИК тв, цитирана от „ТелеграФ“.

Плеймейтката споделя още, че за момента не живее с Христо Сираков и не са сгодени. Тя смята, че е малка за сватба, но силно вярва, че е намерила правилния човек.

„Аз не съм съблазнявала него, а той мен. Около Христо винаги има много красиви жени, но както казва той – те са празни момичета. Аз го впечатлих с това, че мога да му дам повече от красота, от сексапил, от секс или каквото и да било“, казва още Хайрула.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар