Бунт в мрежата след като Юлиан Вергов си тръгна от „Откраднат живот“! (виж тук)

Бунт в мрежата след като Юлиан Вергов си тръгна от „Откраднат живот“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Юлиан Вергов взриви мрежата с напускането на сериала!

Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата „Света Анастасия“. Разбира се, става въпрос за героя му в медицинската драма „Откраднат живот“ – доц. Виктор Банков.

Юлиан Вергов

Зрителите си искат обратно Юлиан Вергов

„Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, написа Вергов в официалния си профил, като не пропусна да благодари на екипа на сериала.

Той напусна сезона в 21-ви от общо 39 епизода. Юлиан Вергов пропусна петия сезон на „Откраднат живот“, след което се завърна. Сега обаче по всичко личи, че доц. Банков няма да влезе отново в операционната зала на болницата.

Тази новина предизвика напълно очаквания ефект, а именно – зрителите изригнаха недоволни и тъжни от раздялата с любимеца си. Безспорно чаровникът Банков е от най-харесваните и магнетични образи в сериала, затова и гневът на публиката е съвсем оправдан.

В страницата на сериала и в тази на самия Юлиан Вергов заваляха коментари с молби на фенове да се върне в поредицата. Имаше и такива, които се заклеха, че повече няма да гледат „Откраднат живот“ и Нова телевизия като цяло ако Банков не се появи отново.

Въпрос на време е да видим какво ще решат продуцентите и най-вече самият актьор. Но вярваме, че отново ще блесне на екран със заразителното си присъствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бунт в мрежата след като Юлиан Вергов си тръгна от „Откраднат живот“! (виж тук)”

 1. sekirata

  апр. 16. 2019

  Този сериал го развалиха с появата пак и пак, и пак на Фотев. Смешно и невъзможно.Така сториха и със Седем часа разлика.
  Питам – Турците ли завиждат и не допускат да се гледа ,да има друго освен тяхните САПИНКИ?
  Защото и Дяволско гърло, а и сериала с любимата ми Алекс са в девета глуха!
  Трябава да се спрат всичките турски и тем подобни сериали-сапунки ако искаме българското да оцелее.Намесата се изразява в промяна в сюжета на недобро,както и вмъкване на артисти,които искат да се покажат в известен гледан сериал, какъвто беше.
  Хайде,очаквам и тук да ме блокирате.Така става с неудобните у нас,а после се сърдите защо говорят за медиите наши корумпирани!

Добавете коментар