Мартин Карбовски избухна: Убийците ги защитават, а за Иванчева искат 20 г. затвор?(Още за скандала)

Мартин Карбовски избухна: Убийците ги защитават, а за Иванчева искат 20 г. затвор?(Още за скандала)
5 (100%) 1 vote

Мартин Карбовски не е на себе си от законите в държавата ни

Журналистът Мартин Карбовски е потресен от така наречените закони у нас, по-скоро от беззаконието. От това правосъдие, което защитава убийците и крадците, вместо да ги наказва. Ето как подпали в мрежата:

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски е бесен

„Наскоро Борислав уби Кремена във Варна. Преди това Викторио уби Дарина в София, а още преди това Северин уби Виктория в Русе.

Списъкът с тези брутални зверства е дълъг, за съжаление. Но по-смущаващото е, че хора като Борислав, Викторио или Северин.

И редица поръчкови килъри, обвинени в най-тежкото престъпление – отнемането на човешки живот, няма да получат най-тежкото наказание доживотен затвор.

Защото предвиденото наказание за убийство е от 10 до 20 години, а убийците се признават за виновни и излизат на свобода след 10-12 години.

На фона на това обвинените Иванчева и Петрова ги чакат между 10 и 30 г. за евентуален подкуп, от който няма пострадали (физически) хора, сочи се, че един е пострадал финансово.

Е, наистина ли един убиец може да лежи 10 г., а на двете (толкова снизходително) да им искат 20?

Вчера един политически лидер уби с колата си 6-месечно бебе. Обзалагам се, че няма да стои 8 месеца в ареста, нито ще го разкарват с пранги като панаирджийска мечка.

#Няматакавадържава

** Мнението е взето от социалните мрежи“, публикува Мартин Карбовски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мартин Карбовски избухна: Убийците ги защитават, а за Иванчева искат 20 г. затвор?(Още за скандала)”

 1. sekirata

  апр. 16. 2019

  Разбира се, че Мартин Карбовски е прав! Но…така е у нас.Тотално затъмнение в медии и правосъдие -„За кокошка нема прошака,за милиони няма закони“

 2. sekirata

  апр. 16. 2019

  Разбира се, че Мартин Карбовски е прав! Но…така е у нас.Тотално затъмнение в медии и правосъдие -„За кокошка нема прошака,за милиони няма закони“-
  ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ, НЯМАМ ЛИ ПРАВО НА МНЕНИЕ, ДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ СТЕ, А ? ЗАЩО НЕ ГО ОДОБРИХТЕ, ИЛИ ЧАКАТЕ ДА ПИША ВТОРИ ПЪТ И ДА МЕ ОБВИНИТЕ В СПАМ?
  АМИ СПАМ ЛИ Е ТОВА ДА ИМАМ МНЕНИЕ ПО ВСЯКА ТЕМА И ТО НЕ В СЪГЛАСИЕ ВАШЕТО?!

Добавете коментар