Ирина Тенчева се ядоса не на шега: Насмете всички заради Явор Захариев!(Виж още)

Ирина Тенчева се ядоса не на шега: Насмете всички заради Явор Захариев!(Виж още)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева е омерзена до дъното на душата си от хейтърите и журналистите!

Ирина Тенчева насмете всички онези, които опетниха паметта на Явор Захариев от Гравити Ко. Тя се разгневи срещу гнусните статии за смъртта на музиканта. Ето как изригна в мрежата половинката на продуцента Иван Христов:

„Човекът е консуматор. Това го знаем. И винаги се намира кой да му подхвърля нови дрънкулки за 1 лв или за 1 милион. Разменя времето и здравето си за вещи, с които да пълни душевните си празнини.

Нищо ново…

Но този глад минава границата на простия или непрост битовизъм, защото пастта човешка има нужда освен от хляб – и от зрелище. И това зрелище все по-често се осигурява с “неофициална информация” от “официални медии”.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева е бясна

Много много много грозно е да се измислят версии за смъртта на който и да е човек, но особено на добър човек, само, за да се предложи някаква храна на гладния за сензации ум.

Писаха грозни неща и за Весето, и за Явор… “Наркотиците не прощавали”… Никой от тях не си отиде победен от наркотиците.

И двамата бяха вдъхновяващи победители в тази вечна битка за смисъл, който най-често се отнема и изсмуква точно от жълторията, дребнотемието, безразличието на малките умове.

При следващата смърт бройте до 40 дни преди да разпространявате версии и да си придавате важност с псевдоскръб.

Задръжте. Замълчете. Малко се смирете“, отвратена е Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ирина Тенчева се ядоса не на шега: Насмете всички заради Явор Захариев!(Виж още)”

  1. 1854

    апр. 15. 2019

    И Ирина се е направила на интересна. Истината е, че и на двамата млади човека организмите им са пострадали сериозно от наркотиците, независимо дали по време на смъртта си са употребявали или не. Така че в крайна сметка е истина, че наркотиците са причинили смъртта им до голяма степен. Следователно, истината е по средата. Ако са победили наркотиците, е добре да бъде споменато, но от друга страна употребата им, макар и в миналото, е дала необратими поражения.

Добавете коментар