Решението на Биляна Дол смая Валери Божинов! (намесена е Николета – виж тук)

Решението на Биляна Дол смая Валери Божинов! (намесена е Николета – виж тук)
Гласувайте за статията

Гаджето на Валери Божинов се татуира по съвет на бившата му!

Биляна Дол си направи татуировка за Валери Божинов. Сръбкинята реши да жигоса тялото си за вечни времена в знак на безкрайна любов към колоритния футболист. Брюнетката изрисува сърце на крака си, което посвети на половинката си, с която са заедно повече от 3 години.

Валери Божинов

Жената на Валери Божинов му направи изненада

Биляна пристига в столично студио за татуировки в събота около обяд. Седмици преди това си запазва час и обсъжда различни варианти какво да нарисува по тялото си.

Колеба се между няколко варианта, но накрая се спира на нежно сърце – символа на любовта й с 10 години по-младия от нея Валери, пише вестник „България Днес“.

Сръбкинята е по секси бял потник, който едва прикрива силиконовите й гърди, и небрежен панталон. Ляга на масата за татуировки и около един час окото й не трепва, докато иглата с мастилото се забива в тялото й.

През цялото време до нея е Божинов, който присъства за подкрепа. Той лично закарва Биляна до студиото, изчаква цялата интервенция и след това я прибира.

Вдъхновена от татоса, Дол решава, че може да си направи и телесна рисунка на гърба. Не е решила дали и тя ще бъде посветена на Божинов, но иска да му покаже още от любовта си.

Покрай близките си отношения с бившата жена на Валери – Николета Лозанова, Биляна решава да се татуира, а плеймейтката й дава съвет къде точно може да отиде за тази цел. В същото студио тя си прави на ребрата надпис с името на Ники Михайлов.

Сръбкинята веднага последва нейния пример и също се обясни в любов чрез рисунка. И след Божинов първо се похвалва на Николета, която в момента отново почива на екзотична дестинация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар