Позор: Ето доказателството, че бутонът в „Капките“ е нагласен! (виж тук)

Позор: Ето доказателството, че бутонът в „Капките“ е нагласен! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Бутонът на късмета в „Капките“ мирише на нагласено!

Петя Буюклиева е пяла многократно песента на Дженифър Холидей „Аnd i am telling you“, която изпълни на концерта на „Като две капки вода“ вчера вечерта. Паметливи естараджии припомниха за сайта Hotnews.bg, че това парче е било част от концерта на Петя. При това с оркестъра на БНР преди години.

Като се знае перфекционизма на участничката в „Капките“, която репетира с месеци за всяко свое участие, тя със сигурност е пяла стотици пъти като Дженифър Холидей. Затова за нея е било детска игра да се справи с хита и в телевизионното предаване вчера.

Капките

Бутонът на късмета в „Капките“ е нагласен

Странното съвпадение още веднъж налива вода в мелницата на слуховете, че бутонът на късмета е нагласен предварително.

Песните тази година са изключително удобни за изпълнителите. И те нито за миг не излизат от зоната си на комфорт.

Самата Петя призна преди седмица, че е получила покана да участва в предаването още преди години, но тогава не се разбрала с продуцента Маги Халваджиян.

Дали причина за сегашното й съгласие не е и обещанието да пее песни, които й отиват. А не фолк или пък рап, които са далеч от нейното амплоа?

Има и друго – вчера излезе видео, в което отлично се вижда как ангелогласната Деси Добрева пее песента на Уитни Хюстън, с която се бореше в снощния лайф.

Изпълнението й бе в заведение по време на участие, но явно бившата вокалистка на Слави Трифонов владее до съвършенство парчето. Изводите оставяме на вас…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Позор: Ето доказателството, че бутонът в „Капките“ е нагласен! (виж тук)”

  1. Мария

    сеп. 18. 2021

    Добрева изобщо не владее парчето на Уитни до съвършенство! Деси на места издишаше на дългите фрази, а гласът й не е толкова мощен, богат и цветен. Имаше проблеми и с фалцетите…

Добавете коментар