Джулиана Гани взриви мрежата от Бали: Виж какво разкри! (още подробности)

Джулиана Гани взриви мрежата от Бали: Виж какво разкри! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се размечта сред красотите на Бали!

„Животът е кратък, точно колкото един блус. Затова живейте го на макс!“. Това написа Джулиана Гани във Facebook, където публикува снимки от почивката си. Тя и годеникът й Илиян Найденов отмарят на остров Бали.

Джулиана Гани

Джулиана Гани ръси мъдрости от Бали

Сексбомбата показа няколко кадъра по бански – от басейна на хотела и от разходката сред прохладата на индонезийската растителност.

„Остров Бали се слави с незабравимите си залези. Само който не е бил, той не знае“, написа още Джулка, която си е направила минифотосесия на фона на залеза.

Гани сподели също и впечатленията си от посещението на резерват с животни. Очарована от тях, тя написа:

„Истински семейства, истинска любов! А вие можете ли да обичате толкова силно?? Любовта не се измерва, тя е състояние на душата и огледало на самите вас“.

Междувременно фитнес инструкторът Илиян Найденов сподели в социалната мрежа, че е влюбен в Азия и би давал всичките си пари за подобни пътувания. Той не скри, че е претърпял лек инцидент – паднал „като куче“ в джунглата, но се отървал само с охлузвания.

Засега връзката на Джулиана Гани и гаджето й върви като по мед и масло. Очаква се двамата да вдигнат и лъскава сватба, а може би и да се сдобият с наследник. Джулката заслужава семейно щастие, особено след пресния й развод с бившия Станимир Ташев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар