Феновете в екстаз: Джена не е това, което беше преди!

0

Джена изуми феновете си

Поп фолк дивата Джена накара феновете си да изпаднат в екстаз. Брюнетката е коренно различна, след като роди малкия Наско.

Джена
Джена се пусна естествена

Изпълнителката се пусна на последият си концерт напълно натурална, пише HotArena.

Няма и следа от тежкият й грим и по лицето й не се виждат следи от пластични интервенции. Вероятно съпругата на Атанас Стоев-Малкия Канар следва максимата, че няма по-хубаво от естествената хубост.

В последно време изпълнителката на „Яко ми е”, не се притеснява да се пусне без макиаж и въпреки това да изглежда неотразимо.

Джена вече е напълно различна, коментират и близки до поп фолк средите. Чаровницата набляга на здравословния начин на живот и категорично се е отказала от вредните навици, както и от тежките, мазни храни.

Певицата наблягала в менюто си най-вече на зеленчуците и сезонните плодове, както и на много спортуване.

Освен това се стараела да хапва по-малки порции, но по-често през деня, въпреки натовареният си график.

Заради което в последни време поп фолк звездата нямала никакви притеснения да се пусне по натурален вид пред почитателите си и на живо и на участията си, пише „България днес”.

Джена показва не само страхотна фигура, особено след раждането на младия наследник на музикалната фамилия. Но чертите на лицето й са също изключително нежки, което е видно след като Джена вече не се показва с тежък грим.

След като стана майка, Джена изглежда изключително добре, коментират нейни колеги и приятели.

А пред предстоящият голям християнски празник певицата е сигурна, че ще се наслади на богата трапеза, но после ще направи и невъзможното, за да свали бързо излишното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.