Жана Бергендорф отсвири попа и пристана на „Пайнер”! (Има замесен и нов мъж)

Жана Бергендорф отсвири попа и пристана на „Пайнер”! (Има замесен и нов мъж)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф загърби попа

Певицата Жана Бергендорф изненада феновете си. Шампионката от второто издание на Х фактор изпадна известно време в музикална пауза. Но сега тя отново се появи, само че в редиците на димитровградската музикална компания за чалга певици „Пайнер”, пише „Слава”.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф пристана на „Пайнер“

По повод победата в „Х фактор” тогава певицата заяви, че това й дава право не само за голямата сцена, но и да си върне детето.

То й било отнето от съпруга й датчанин, защото според техните закони майките гледали децата си и не ходели да работят. Тя тръгнала да пее, което накарало свекърва й да се възпротиви яростно.

Само че съпругът й дал втори шанс, като й казал, че ако спечели песенното състезание ще дойде с нея в България.

Името на Жана Бергендорф е спрягано в много скандали. Преди три години тя бе задържана за употреба на кокаин.

През лятото на 2015 година бе арестувана за битов скандал с любовника й, кубинския танцьор Лео и открита „трева” в жилището й.

„Няма значение колко съм шмъркала. Достатъчно е, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила сама“, сподели тя пред Емануела в Къщата на Биг Брадър.

Заради наркотиците менторката й Саня Армутлиева се раздели с нея, въпреки безспорният талант на младото дарование.

След известен период на лутане и затишие сега Жана Бергендорф отново насочи прожекторите към себе си. Като изненадващо се появи в „Пайнер”.

Дуетната й половинка Дамян Попов също е част от каталога на компанията. А съвместното им парче „Едно” е в поп стилистиката. Клипът на Люси Иларионов към песента им се радва на над 65 000 меломани.

Жана Бергендорф не е първата поп звезда, отишла в „Пайнер”заради Дамян Попов. Преди две години той имаше дуетна песен и с Дивна- „Твоето момиче”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар