Водещата Виктория Петрова яко се наля в ханша и бедрата! (виж тук)

0

Виктория Петрова се наля в ханша и бедрата!

Тв звездата на Би Ти Ви Виктория Петрова явно е наблегнала на въглехидратите през зимата и се е поналяла, видяха фотографите на „Ретро”. Напоследък Вики е зарязала вечните диети и йога храненето и доста си угажда, разкриват от нюзрума на телевизията.

Виктория Петрова
Виктория Петрова напълня доста

Половинката на спортния министър Красен Кралев не само си хапвала калорични ястия, но увеличила количеството и честотата на храненията си.

За разлика от колегите си, които предпочитали да си носят домашно приготвена храна от къщи, красивата варненка често поръчвала ядене от ресторанти.

Оправдавала се, че няма време да готви, пък и много не я бивало в кухнята. Многократно варненката е била обявявана за еталон за красота, но перфектните й мерки не били ген.

Още от ученичка Виктория имала комплекс, че ако се отпусне, пълнее в ханша и краката. И затова непрекъснато била нащрек какво слага в устата си, пише Ретро.

Неотдавна стана ясно, че журналистката е ревностна последователка на източната система от физически, умствени и духовни практики. Тя дори често комуникирала чрез интернет с китайски специалист по йога.

Постепенно се увлякла и по йогийската храна и лично от своя азиатски приятел получавала ценни съвети. Според йогите храните се разделят на сатвични (чисти, полезни храни), раджастични (по-пикантни, превъзбуждащи, кисели и солени) и тамастични (стари, застояли).

Към полезните храни спадали зърнените и бобовите култури, семената, ядките, плодовете и зеленчуците, билки и чайове, мед, нерафинирана захар, мляко, извара, растителни масла и др.

Втората категория храни, раджастичните – лук, чесън, силен чай, кафе, газирани напитки, люти и пикантни подправки, кисели и солени продукти, пък Петрова си позволявала единствено през зимните месеци.

Сега амбициозната новинарка била решена да скъса с калоричните удоволствия и отново да заложи на изпитаното йогийско меню, за да е с манекенски мерки за лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.