Синът на Сашо Майонезата заби Ивон Динева! (щерката на Анелия поредното му завоевание)

0

Синът на Сашо Майонезата заби Ивон Динева, щерката на Анелия!

Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни гаджета, макар че е на половината години на татко си, видя сайтът Hotnews.bg. Счетоводителят Ники Найденов бе интимен с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го обяви за най-голяма любов на своя живот преди близо две години.

Ивон Динева
Ивон Динева се загаджи със сина на Сашо Майонезата

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева.

Въпреки че двамата опитаха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и обяснения в любов в социалните мрежи и изглеждаха много щастливи.

Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия. Която не е без основание заради плейбойския нрав на любимия й.

Вчера обаче друга известна фолкаджийска дъщеря – тази на Лияна се оказа в опасна близост до тъй желания ерген. Дениз се показа как целува Найденов, докато мята гьобеци с него и сина на Десислава Майки в столичен клуб.

Дали целувката е само приятелска не се наемаме да гадаем. Но трябва да обърнем внимание на Лияна, че дъщеря й става само на 17 години и присъствието й в подобни клубове е не само неправилно, но и нарушение на закона.

Дениз изглежда поне на 27 с големите си устни и тежкия грим, но очевидно се харесва на сина на Майонезата.

За разлика от него баща му може да се похвали с една-единствена известна любов. Тази с актрисата Елен Колева, която обаче приключи преди години с взаимни обвинения от двете страни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.