Синът на Сашо Майонезата заби Ивон Динева! (щерката на Анелия поредното му завоевание)

Синът на Сашо Майонезата заби Ивон Динева! (щерката на Анелия поредното му завоевание)
Гласувайте за статията

Синът на Сашо Майонезата заби Ивон Динева, щерката на Анелия!

Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни гаджета, макар че е на половината години на татко си, видя сайтът Hotnews.bg. Счетоводителят Ники Найденов бе интимен с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го обяви за най-голяма любов на своя живот преди близо две години.

Ивон Динева

Ивон Динева се загаджи със сина на Сашо Майонезата

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева.

Въпреки че двамата опитаха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и обяснения в любов в социалните мрежи и изглеждаха много щастливи.

Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия. Която не е без основание заради плейбойския нрав на любимия й.

Вчера обаче друга известна фолкаджийска дъщеря – тази на Лияна се оказа в опасна близост до тъй желания ерген. Дениз се показа как целува Найденов, докато мята гьобеци с него и сина на Десислава Майки в столичен клуб.

Дали целувката е само приятелска не се наемаме да гадаем. Но трябва да обърнем внимание на Лияна, че дъщеря й става само на 17 години и присъствието й в подобни клубове е не само неправилно, но и нарушение на закона.

Дениз изглежда поне на 27 с големите си устни и тежкия грим, но очевидно се харесва на сина на Майонезата.

За разлика от него баща му може да се похвали с една-единствена известна любов. Тази с актрисата Елен Колева, която обаче приключи преди години с взаимни обвинения от двете страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар