Шокиращо: Обявиха истинската причина за смъртта на Явор Захариев от „Гравити Ко“! (виж тук)

Шокиращо: Обявиха истинската причина за смъртта на Явор Захариев от „Гравити Ко“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Явор Захариев от „Гравити Ко“ е бил наблъскан с хероин!

Певецът Явор от „Гравити Ко“ е имал незаконни субстанции в кръвта си, когато е издъхнал. Физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проба от косми, кръв и черен дроб, показала, че изпълнителят системно в последните три месеца поне е използвал наркотици и конкретно – хероин. Това съобщи вестник „Телеграф“.

Явор Захариев

Явор Захариев е бил наблъскан с хероин

Това заяви вчера пред изданието говорителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова. Тя беше категорична, че няма данни за насилие върху Явор.

През уикенда сестра му Рая написа във Фейсбук пост във Фейсбук профила си, в който твърди, че брат й е бил пребит и е умрял от раните си, както и че е бил чист от наркотиците. Медицинските експертизи обаче опровергават думите й.

Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние и с отекли и подути крайници. Носът му е бил разбит от падане. Първоначално имаше предположения, че е бил пребит, но те бяха опровергани от лекарите в „Пирогов“.

Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на „Гравити Ко“ е бил посетен от разследващи. Със знаци им е отговорил на въпроса „Бит ли си“, като категорично е обявил: „Не“. Явор издъхна на 5 април.

Веднага след това назначили аутопсия и експертизи, които да покажат какво е било състоянието му. Физико-химичното изследване е направено във ВМА, а резултатите бяха обявени вчера.

Те показват, че певецът се е дрогирал в последните три месеца с хероин, а в пробите от кръвта му, космите и черния дроб е имало следи и от морфин и други упойващи вещества, сочат документите.

Предстои медиците от „Пирогов“ да направят обобщената съдебномедицинска експертиза, в която ще има пълният набор от изследвания.

Още приживе медиците обявиха, че бъбреците на пациента са тотално отказали, а сърцето му било много уголемено. Причина за смъртта на Явор е сърдечна и бъбречна недостатъчност и кръвоизлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шокиращо: Обявиха истинската причина за смъртта на Явор Захариев от „Гравити Ко“! (виж тук)”

  1. Кака ви Кина

    апр. 17. 2019

    Каквото търсил, намерил ! Абе Тея наркомани наистина ли си мислят че могат да се тъпчат като патки с разни боклуци и че няма да им се случи нищо. Не изпитвам и грам съжаление към такива утрепки ,те сами правят този избор .Господ ти е дал живот , родителите ти са те отгледали ,а ти накрая се надрусваш , насираш се и умираш .Ай сиктир и тъпанари , мрете боклуци

  2. Тц

    апр. 18. 2019

    А пък на мен ми е жал. Защото си е трагично. По принцип уважавам предимно само българските групи, които пеят на роден език, но тяхната кавър версия на “ Ейнт но съншайн“ искрено ме възхищавше, даже повече от оригинала.

Добавете коментар