Ексклузивно: Ето я бременната Алекс Раева! (коремчето й е доста наедряло)

Ексклузивно: Ето я бременната Алекс Раева! (коремчето й е доста наедряло)
Гласувайте за статията

Ето я бременната Алекс Раева, коремчето много й отива!

Вече няма никакво съмнение, че певицата Алекс Раева е бременна и скоро ще става майка, показа сайтът LifeOnline.bg. Първите сигнали, че певицата е трудна се появиха преди около месец в публичното пространство.

Алекс Раева

Ето я бременната Алекс Раева

Тогава нито тя, нито някой от приятелите й потвърдиха новината. Въпреки мълчанието обаче, тук там някой си е поотворил устата.

И стана ясно, че изпълнителката е вече в 4-ия месец и чака бебето си в края на лятото.

За бащата на бъдещия наследник не се знае нищо, неговата личност е обвита в мистерия и е грижливо пазена от светлините на прожекторите.

Известно е само, че са заедно от около 2 години. А както си личи от снимките в социалните мрежи – и двамата много обичат да пътешестват.

Преди малко повече от година, ето тази постната от Алекс Раева снимка разкрива поне сексапилната физика на гаджето й, макар и отдалече.

Припомняме, че през годините певицата имаше няколко сериозни връзки, които обаче не приключиха със сватба или семейство. Преди време тя беше обвързана със Слави Трифонов, а след него дълги години беше гадже на диджей Дончо.

Предполага се, че именно липсата на дете е причината за раздялата й с Дончо, който искал да си живеят живота свободно и без сериозни ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар