Бомба: Вижте първите снимки на бременната Златка Райкова! (ражда в Дубай)

Бомба: Вижте първите снимки на бременната Златка Райкова! (ражда в Дубай)
Гласувайте за статията

Златка Райкова е бременна, ражда със секцио в Дубай!

Бременната плеймейтка Златка Райкова е избрала да ражда в Дубай, научи вестник „Галерия“. Това е и една от причините толкова често силиконката и Благой Георгиев да пътуват до Емиратите.

Златка Райкова

Благой Георгиев забремени и Златка Райкова

Златка решила да роди в Дубай най-вече заради отличните грижи, които се полагат за бременни и родилки там. Клиниките в арабското емирство са смятани за най-луксозните в света.

Те наподобяват 5-звездни хотели, разполагат с плазмени телевизори, минихладилници, 5-степенно гурме меню и легло за таткото.

Още по време на бременността пък на жените се правят всевъзможни изследвания, а развитието на плода се следи от едни от най-добрите гинеколози в света.

Освен това, Дубай е известна като държавата, която поощрява и дори препоръчва раждането със секцио, а това идеално устройвало Златка.

Цената на цезаровото сечение, заедно с болничния престой и медицинските грижи е средно 8000 лева – нищожна цена, която Благо ще плати за комфорта на половинката си.

Както „Галерия“ писа, сватбата на Златка и футболиста също ще бъде в Дубай – в облаците. Двамата се влюбили в нетрадиционен ресторант във въздуха със спираща дъха гледка.

Плеймейтката е все още в началото на бременността и коремчето почти не й личи. Блондинката обработва снимките си в социалната мрежа и така допълнително прикрива издайническите области.

Въпреки това „Галерия“ попадна на необработено фото, където наедрелите форми я издават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар