Слави Трифонов е възмутен: Чашата за Дългия преля!

Слави Трифонов е възмутен: Чашата за Дългия преля!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е бесен от това, което прави правителството на Бойко Борисов!

Шоуменът Слави Трифонов може да не го показа, когато премиерът му беше на гости, но сега демонстрира голяма неприязън към политиката на ГЕРБ. Той не крие, че иска промяна и се отъждествява като просто човек от народа.

Слави Трифонов

Слави Трифонов възмутен от Стара Загора

Поредният повод Дългия да избухне в социалната мрежа стана новината, че България ще помага на Франция. По-конкретно Стара Загора ще помага на Париж след големия пожар.

„Вчера кметът на Стара Загора Живко Тодоров е обявил кампания. Кампания, в която Община Стара Загора ще набира средства, за да подпомогне община Париж след пожара на катедралата „Нотр Дам“. Няма лошо, хора сме, трябва да си помагаме. Но…

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е българският Анри Пино. Анри Пино дава 100 милиона лични средства, а Живко Тодоров събира пари от гражданите, които са го избрали. Щедър си ти, Живко, щедър!

След като вожда на Живко – Бойко Борисов, обяви, че България е готова да помогне на Франция, сега и Стара Загора ще помага на Париж. Тук българският народ има поговорка – “Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак”. Само дето у нас и волът е жаба…но както и да е.

И въобще – това Стара Загора и България да събират пари за Париж и Франция е все едно Сомалия да събира пари за храна за Англия, защото ги чака глад след Брекзит.“ – написа Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар