Благо Джизъса вади 8 бона за секциото на Златка

Благо Джизъса вади 8 бона за секциото на Златка
5 (100%) 2 votes

Благо Джизъса и Златка Райкова ще се оженят до няколко месеца!

Плеймейтката Златка Райкова е бременна в петия месец от годеника си Благой Георгиев-Джизъса. Блондинката вече е с наедряло коремче, но звездната двойка все още мълчи по въпроса очаква ли наследник. Според наш източник, Златка и Благой се притесняват от урочасване.

Златка Райкова и Благо Джизъса

Благо Джизъса и Златка Райкова скоро ще станат истинско семейство

За бившия футболист бебето ще е четвърто подред. От връзката си с бившата гимнастичка Христина Джизъса има син и дъщеря, а от брака си с татарката Есмер Омерова – още един син.

Още по време на участието си в риалити формата „ВИП брадър” миналата есен Златка и Благой споделиха, че правят опити за бебе. Тунингованата блондинка дори си направи тест за бременност в ефира на Нова телевизия и не скри разочарованието си, че е отрицателен. Веднага след излизането си от Къщата, те са продължили с опитите си за бебе, които този път явно са се увенчали с успех, пише „Уикенд“.

Силиконката планирала да роди в Дубай и това била една от причините двамата с Благой да пътуват толкова често до Емиратите. Клиниките в арабското емирство се смятат за най-луксозните в света. Те наподобяват 5-звездни хотели, а в АГ отделенията се правят всевъзможни изследвания, за да се проследи развитието на плода.

Бременната плеймейтка смятала да роди със секцио. Цената на цезаровото сечение заедно с болничния престой и медицинските грижи била около 8000 лв. – сума, съвсем по джоба на таткото. Златка и Благой искали да узаконят връзката си преди да се появи общия им наследник в края на лятото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар