Щерката на Орхан Мурад потресе с дупето си, на което пише: „Да, татенце!“ (СНИМКА)

Щерката на Орхан Мурад потресе с дупето си, на което пише: „Да, татенце!“ (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, скандализира за пореден път обществото!

16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана. Непълнолетната звезда си татуира… дупето, пише HotArena.

Сузанита

Сузанита скандализира с татуса си

Малко преди това тя втрещи всички, като си показа циците на голо в социалните мрежи. Щерката на Орхан Мурад отдавна е луднала по това да рисува тялото си. Гърбът й, единият й крак и едната й ръка са татуирани почти изцяло.

Досега най-скандалната й рисунка бе автомат. Сузанитка реши да разбие всички табута и свали дънките за най-интимния си татус. Дори остана само по черна тънка прашка и голо барабанче, за да покаже надписа, който си е татуирала. На задните й части е изписано „Yes daddy”, което в превод от английски означава „Да, татенце“.

Посланието едва ли е насочено към баща й – популярния музикант Орхан Мурад. По-скоро е палаво обръщение към гаджетата и любовниците й, които успеят да стигнат до заветната татуировка.

У нас е задължително непълнолетните да представят декларация от родител, а ако са под 16 години, присъствието на настойник е задължително. Голяма част от татуистите нарушават това правило и шарят на воля тийнейджърите.

Сузанита обаче едва ли е нарушила правилото, защото тя не крие от родителите си своите разюздени пориви. Те вече многократно потвърдиха, че нямат нищо против да си показва дупето навсякъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар