Михаела Филева благодари на новия си в лицето на Павел!

Михаела Филева благодари на новия си в лицето на Павел!
Гласувайте за статията

Михаела Филева има ново гадже и вече открито говори за него!

Първият самостоятелен концерт на Михаела Филева е вече зад гърба й. Талантливата певица сбъдна своята голяма мечта и успя да напълни зала 1 на НДК.

Михаела Филева отново е влюбена

Михаела Филева има ново гадже

Не можем да подминем факта, че публиката на Михаела Филева бе изключително възпитана. Тя многократно е споделяла, че има уникални фенове и това си пролича по време на изявата й.

Безкрайно дългите крака на брюнетката добре се виждаха в сребристите шорти, с които отри шоуто. За края му пък тя се появи в черни прилепнали къси гащи, с които изглеждаше супер секси.

Михаела доказа, че не е просто един музикален продукт на пазара, а истински талант. Целият концерт премина на живо. „Как не се измори да пее на живо и през цялото време да танцува с балета“, питаха се нейните почитатели в залата.

Освен с хитовете си, Михаела е известна и със страстта си към танците, които демонстрира на голямата сцена без капка умора. Това придаде още по-голям блясък на един добре завършен спектакъл, който по нищо не личеше, че е дебютен за младата звезда.

На сцената при нея се качиха всичките й дуетни половинки през годините – Графа, Прея, Дивна, Били Хлапето, Вензи, Павел и Венци Венц, Свилен от „Остава“, Искрата.. Тя отправи благодарности към своите продуценти от „Монте мюзик“, на родителите си, своите почитатели, но и на „момчето, което е до мен“.

За първи път след раздялата с колегата си Павел тя споделя нещо за нова връзка. Направи го много интелигентно и със сигурност е зарадвала човека, към когото бяха адресирани думите й.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар