Феновете на „Откраднат живот“ в ужас: Наум Шопов поема по нов път!

Феновете на „Откраднат живот“ в ужас: Наум Шопов поема по нов път!
Гласувайте за статията

Наум Шопов се разделя с „Откраднат живот“

Актьорът Наум Шопов, който играе ролята на д-р Борис Тасев в хитовия сериал „Откраднат живот“, най-вероятно също ще напусне продукцията, узна HotArena.

Наум Шопов

Наум Шопов поема по нов път

Това предполагат феновете, след като в сряда вечер неговата екранна любима Ина Фотева се самоуби и така сюжетът започва нова линия без финансов директор на болница „Света Анастасия“.

Броени дни след като Юлиан Вергов се раздели завинаги с медицинската драма „Откраднат живот“, феновете се сбогуваха и с друг ключов актьор – Ирина Митева. Почитателите на сериала са гневни, че няма да виждат повече двама от любимите си персонажи, писа „Телеграф“.

Те разконспирираха, че вероятно героинята на Митева е премахната, за да може по-лесно да излезе и героят на Наум Шопов. Той вече е дипломиран лекар, като започна специализация в отделението по пластична хирургия в „Пирогов“. Младият актьор неведнъж е казвал, че бъдещето му е в медицината, а кариерата му пред камера рано или късно ще приключи.

Според информация на „Блиц“ пък следващият лекар, който се очаква да напусне „Откраднат живот“, е Моньо Монев или д-р Стефан Мазов.

Ирина Митева опроверга слуховете, че се е омъжила за колегата си от театър „София“ Венцислав Сариев. Двамата са облечени като младоженци за дипломен проект на свой колега. В късометражния филм участват още Красимир Ранков и Стефка Янорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар