Джейсън Момоа се раздели с брадата си! Вижте причината!

Джейсън Момоа се раздели с брадата си! Вижте причината!
Гласувайте за статията

Холивудската звезда Джейсън Момоа се раздели с брадата си, която е негова запазена марка още от поредицата „Игра на тронове“,  където той има активно участие.

И макар, че през годините брадата на Момоа се превърна в негова запазена марка. Както е известно и тази година той бе сред най-харесваните мъже по света.

И както се коментира и в изданието за новини – Вести, причината да промени основно имиджа и най-вече външността си е една добра кауза. Момоа участва в благотворителна инициатива, посветена на борбата със замърсяването на Планетата ни. Актьорът призова феновете си да премахнат от ежедневието си пластмасовите отпадъци от всякакъв вид. Той бил готов на радикална промяна и символ на това е различния му облик, коментират и от Дейли мейл също.

Но макар и с добра замисъл, идеята на звездата не бе посрещната еднозначно от феновете в социалните мрежи. След публикуване на клипчето, където той се бръсне насред пустиня посишана с пластмасови отломки и боклуци, феновете реагираха различно.

На редица от последователите му в социалните мрежи, новата визия на Момоа им се стори не добра, все пак много от феновете са били изцяло свикнали с модела създаден във филмите му „Игра на тронове“ и в кино лентата „Аквамен“. Но Джейсън призовава към следване на добрия, както той го определя пример. Зов за помощ и в подкрепа на Планетата и природата ни. За финал нека добавим, че въпросната брада на Момоа е на цели 7 години, наистина радикален жест на промяна, коментираме и ние тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар