Илиана Раева щастлива: Обичам ви, утре още!

Илиана Раева щастлива: Обичам ви, утре още!
Гласувайте за статията

Илиана Раева се радва на българските успехи, тъй като оглавява БФХГ!

„Изключителен успех за българската гимнастика!🥇🇧🇬🔝
Boryana Kaleyn спечели СРЕБЪРЕН медал в многобоя на Световната купа в Ташкент!🔝🇧🇬🇧🇬🇧🇬🥇🥇👏🏻👏🏻👏🏻👸👸👸

Илиана Раева

Илиана Раева е щастлива от успехите ни в художествената гимнастика

Nevqna Vladinova е пета.

Боряна Калейн продължава силната си серия като спечели сребърен медал в многобоя на световната купа в Ташкент. Буба стартира силна, допусна малки грешки първия ден, но показа трудни, артистични и много завладяващи композиции, които изигра с много желание и максимална концентрация. Днес допусна грешки, но съперниците също допуснаха. Огромният талант и потенциал на Боряна, трудните и композиции и желанието и за победа и донесоха този голям успех. Предстои и още работа, за да се чувства още по-уверена и да разгъне големите си възможности докрай. Тя е истинско съкровище за българската художествена гимнастика!
Браво, Бубе!❤️

Неви не успя на това състезание, но аз няма да се уморя да повтарям, че тя е много силна тази година, с много силна програма и с много големи възможности за медал! Вярвам, че и тя ще повярва истински в себе си и ще реализира мечтите си!
Горе главата, Неви!❤️

Утре и двете играят на финалите и на четирите уреда. И двете имат огромни шансове за медали. Желая вяра, концентрация и смелост и на двете ни прекрасни момичета!

Поздравления за Branimira Markova, която тази година показва един изключителен български отбор, готов да победи всеки!❤️

Поздравления за Mariana Ivanova Pamukova, Silvia Silviya Stoyneva и съдията ни Filipa Filipova!❤️

Утре още!
Обичам ви!❤️“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар