Адел ще се развежда скоро

Адел ще се развежда скоро
Гласувайте за статията

Поп изпълнителката се развежда съвсем скоро. Да, това изненада много от феновете на звездата, тя е на 30 години, но от осем години е щастливо обвързана с половинката си.

Саймън Канецки и Адел се ожениха през 2016-та г., но заедно имат дете – Анджело на 6 години. Двойката е известна сред публичните среди с това, че са щастливи и са далеч от скандалите. Но ето, че неочаквано за мнозина 44 – годишния Саймън и Адел , която е доста по-млада ще сложат край на връзката си, но ще се грижат заедно за детето си.

За Саймън това е втори брак, а за Адел първи. Саймън Канецки се занимава с бутилиране на минерална вода и подпомага страните от третия свят.

За сметка на това Адел е световна знаменитост, тя не веднъж е споделяла, че именно семейството й е в основата на нейното вдъхновение и успехите й, коментират и от издание Ева.

Любовта на Саймън и Адел е към края си

Любопитно е дали в идния албум на изпълнителката ще бъде заложена темата за раздялата с любимия човек. Знаем, че Адел обича да пресъздава в текстове и мелодии моменти от личния си живот. И макар че си даде почивка от голямата сцена, певицата Адел работи по нови проекти, а ние ги очакваме. И й желаем успехи лични и професионални най-вече.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар