Ваня Джаферович забрави, че е спортист: Иска да нагъва кюфтета с пържени картофи, бирата да се лее и да пуши!

Ваня Джаферович забрави, че е спортист: Иска да нагъва кюфтета с пържени картофи, бирата да се лее и да пуши!
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович някога беше спортист, но вече няма и помен от това! Той е загърбил изцяло онзи живот, сега яде на воля, пийва и пуши!

Не е тайна, че професионалните спортисти са длъжни да водят здравословен начин на живот. Ваня Джаферович неотдавна беше футболист и най-вероятно също го е правил.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович си угажда с яденето

Днес обаче хърватинът е забравил напълно за грижата за здравето си. Той го доказа с публикация във Фейсбук, където изрази мнение за храненето.

„Днес минавам покрай няколко обекта за био и здравословно хранене, гледам хората седнали отвън на масите, пият чай от джинджифил, чоплят чиа като семки, бледи и сухи като зомбита. Walking Dead е положението.

После влизам в Кюфтетерията, викам да си хапна нещо, че е почнало да къркори коремчето. Отварям вратата, сервитьорките носят кюфтета с пържени картофи, бирата се лее, пушат се цигари, всеки е усмихнат, хубаво, здраво зачервен, доволен от живота.

Кажете ми вие сега, кое е по-хубаво? Да си зомби или човек?
Осъзнайте се бе хора, стига глупости 😁“ – написа Ваня Джаферович.

Риалити героят, по всичко изглежда, се е отказал от спазването на всякакви здравословни режими, каквито имаше като футболист. Вече просто се наслаждава на живота, като яде вкусотии, пие алкохол и дори пуши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар