Честито! Митака от „София ден и нощ“ вече е сгоден мъж

Честито! Митака от „София ден и нощ“ вече е сгоден мъж
Гласувайте за статията

Митака от „София ден и нощ“ предприе важна стъпка в живота си!

Звездата от „София ден и нощ” Кристиян Кирилов, който в сериала играе Митака, се е сгодил, пише Lupa.bg. Преди дни мускулестият мачо е дал пръстен на половинката си – фолкпевицата Джулия.

Митака от София ден и нощ

Митака от „София ден и нощ“ поиска ръката на Джулия

Двамата на този етап не планират да правят сватба, но пръстена бил гаранция за сериозните намерения на Кристиян, който иначе често сменя гаджетата.

Двамата са двойка от около половин година, а от неотдавна даже и живеят заедно. Любовта им преминавала изключително гладко и нямало почти никакво напрежение.

„Кристиян сега има нужда от нея. След като „София ден и нощ” спря, той остана без работа. Тръгна на уроци по солфеж, за да може да се преквалифицира на певец. Планира да започне кариера в чалгата, въпреки че няма никакви гласови данни. Амбициран е, разправя, че ще задмине Фики и Галин по популярност. Джулия му е обещала да го вкара в „Пайнер” и може би затова той не иска да я изпуска”, разясняват близки до сгодените тийнейджърски звезди.

И намекват, че Кристиян си падал малко използвач. Преди време той се навъртал покрай дъщерята на Цветелина Бориславова, но тя бързо го усетила и го натирила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар