Андрей Арнаудов е на седмото небе! (ето какво му се случи)

Андрей Арнаудов е на седмото небе! (ето какво му се случи)
Гласувайте за статията

Бебето на Андрей Арнаудов проходи, малкият сладур е радост за всички!

Бебето на Андрей Арнаудов, който вече е на 11 месеца, се развива скоростно и вече проходи, пише сайтът Hotnews.bg. Хлапето, което е първо както за продуцента, така и на партньорката му Емануела, не се затруднява да различава майка си от нейната близначка Доротея.

Андрей Арнаудов

Бебето на Андрей Арнаудов вече проходи, той не е на себе си от щастие

В момента тя има една от главните роли с сериала „Господин Х и морето”. Емануела и Доротея са родени на 14 февруари през 1987 година и са бивши моделки и баскетболистки.

Въпреки заетостта си като актриса, Доротея се представя като образцова леля. И гледа бебето с дни, когато родителите му не могат. Васко, който носи името на бащата на Андрей Арнаудов, бил изключително добро и лъчезарно дете, така че грижите за нето били истинска радост.

Арнаудов и Емануела Толева държат далеч от медиите личния си живот, както и хлапето. Продуцентът и приятелят му Иван Христов обаче полагат сериозни усилия да накарат българите да раждат деца с кампанията си „ДНК. Направи го сега”.

Припомняме, че самият Иван Христов има общо четири деца – две свои и две на половинката си Ирина Тенчева. Двамата се грижат за голямото си семейство с цялата любов и всеотдайност, на която са способни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар