Аделина Радева изживя драма с мъжа си!Аделина Радева изживяла

тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на мюзикъла „Оркестър без име“ закъсал с очите. И се наложило да се подложи на интервенция, която да отстрани проблема. [caption id="attachment_424512" align="alignright" width="300"]Аделина Радева Аделина Радева притеснена за мъжа си Борис[/caption] Мъжът на журналистката се доверил на специалистите в Александровска болница. Като постъпил в очната клиника на болничното заведение. Благодарение на факира д-р Яни Здравков съпругът на Аделина успял да си оправи зрението. Самият Борис призна, че проблемът му наистина не е бил за подценяване и е минавал за сериозен. Като сподели, че лекарите в Александровска болница са сътворили същинско чудо с него.

Макар да бил куражлия и да не давал вид на много притеснен, жена му треперела от нерви, докато лечението не приключило. Аделина била чувствителна на тема здраве още откакто родила сина си.

Появата на момченцето е най-радостният и най-трудният момент за тв водещата, защото то било поставено в кувьоз. Оттогава Радева треперела над най-близките си и дори обикновените им настинки я вкарвали в паника. Голяма опора за пореден път й бил Виктор Николаев, който преди време премина през идентична ситуация. При нелеп инцидент жена му Людмила падна и си счупи ръката. А на водещия му се наложи да влезе в обувките на неин личен асистент, да поеме изцяло домакинството и да се грижи за дъщеря им Дара, като я води и взима от училище ежедневно. На Виктор и Аделина им минавала през ума мисълта, че са станали жертва на проклятие, защото в последно време не им вървяло изобщо в личен план. Самият Николаев преди няколко месеца бе хоспитализиран заради проблеми с бъбреците и се подложи на операция, която от дълго време отлагал, пише Ретро. Възвръщането на силите му и вдигането на крака обаче му отне месец, в който той не беше на работа, а Аделина водеше предаването сама. Колегата й обаче й върнал жеста, като веднага й предложил да си вземе отпуск, когато тя му споделила, че мъжът й има проблеми от здравословно естество.