Голяма драма със съпруга на водещата Аделина Радева! (виж тук)

0

Аделина Радева изживя драма с мъжа си!

Аделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на мюзикъла „Оркестър без име“ закъсал с очите. И се наложило да се подложи на интервенция, която да отстрани проблема.

Аделина Радева
Аделина Радева притеснена за мъжа си Борис

Мъжът на журналистката се доверил на специалистите в Александровска болница. Като постъпил в очната клиника на болничното заведение. Благодарение на факира д-р Яни Здравков съпругът на Аделина успял да си оправи зрението.

Самият Борис призна, че проблемът му наистина не е бил за подценяване и е минавал за сериозен. Като сподели, че лекарите в Александровска болница са сътворили същинско чудо с него.

Макар да бил куражлия и да не давал вид на много притеснен, жена му треперела от нерви, докато лечението не приключило. Аделина била чувствителна на тема здраве още откакто родила сина си.

Появата на момченцето е най-радостният и най-трудният момент за тв водещата, защото то било поставено в кувьоз. Оттогава Радева треперела над най-близките си и дори обикновените им настинки я вкарвали в паника.

Голяма опора за пореден път й бил Виктор Николаев, който преди време премина през идентична ситуация.

При нелеп инцидент жена му Людмила падна и си счупи ръката. А на водещия му се наложи да влезе в обувките на неин личен асистент, да поеме изцяло домакинството и да се грижи за дъщеря им Дара, като я води и взима от училище ежедневно.

На Виктор и Аделина им минавала през ума мисълта, че са станали жертва на проклятие, защото в последно време не им вървяло изобщо в личен план.

Самият Николаев преди няколко месеца бе хоспитализиран заради проблеми с бъбреците и се подложи на операция, която от дълго време отлагал, пише Ретро.

Възвръщането на силите му и вдигането на крака обаче му отне месец, в който той не беше на работа, а Аделина водеше предаването сама.

Колегата й обаче й върнал жеста, като веднага й предложил да си вземе отпуск, когато тя му споделила, че мъжът й има проблеми от здравословно естество.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.