Ново 20: Софи Маринова приятелка с каката на Бойко Борисов! (още подробности)

Ново 20: Софи Маринова приятелка с каката на Бойко Борисов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова близка с каката на Бойко Борисов!

Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до Софи Маринова, когато ражда сина си Лоренцо. Умилителната случка се разиграва преди 16 години в столична болница, а певицата напомни за прекрасното събитие, публикувайки снимка в социалните мрежи.

Софи Маринова

Каката на Борисов дундуркала сина на Софи Маринова

На кадъра се вижда Софка, която лежи в болнична обстановка. До нея е д-р Иванова, която държи в ръце новородения Лоренцо. Сестрата на премиера се грижи за недоносени бебенца, за да наддадат килограми и да бъдат напълни здрави при изписването им.

На снимката малкият Лоренцо изглежда в добра форма и няма информация да е имало усложнения по време и след раждането. В момент лекарката е завеждащ „Неонатологията“ в специализираната акушеро-гинекологична болница „Света София“, пише вестник „България Днес“.

„Моят живот Лоренцо“, написа Софка и признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Софка ражда сина си през 2002 г., когато е на 26 години.

Неведнъж Маринова е признавала, че иска да има второ дете. И то да бъде от настоящия й съпруг Гринго.

„Всеки ден работим за бебе. Божа работа! Дано стане! Искаме си детенце, а пък сватбата засега не ни влиза в плановете“, разкри 43-годишната певица.

Маринова коментира, че именно синът й Лоренцо е този, който иска да има братче или сестриче, и ги съветвал да действат по-бързо.

„Нетърпелив е, не иска да е сам, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе“, смее се Маринова.

Към днешна дата Лоренцо е тийнейджър с татуировки, който гради чалга кариера и иска да надмине по популярност известната си майка.

Появи се информация, че скоро двама заминават на турне в САЩ, където ще блеснат с няколко дуета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар