Бомба: Владо Пенев бил гадже с екранната д-р Кръстева и преди „Откраднат живот”?(Подробности)

Бомба: Владо Пенев бил гадже с екранната д-р Кръстева и преди „Откраднат живот”?(Подробности)
5 (100%) 1 vote

Владо Пенев няма търпение да се раздели с голямата си бяла брада

Големият актьор Владо Пенев скоро ще бъде без голямата си бяла брада. Тя стана емблема за героят му проф. Цонев в медицинската сага „Откраднат живот”, пише HotArena.

„Пуснах я заради театралната постановка „Бащата”. В „Откраднат живот” ще я държа поне до края на този сезон, играем до средата на май. И сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята”, споделя Владо Пенев.

Владо Пенев

Владо Пенев няма търпение да се раздели с брадата си

С екранната д-р Кръстева героят на Владо Пенев имал романтични преживявания още преди участието им в сериала „Откраднат живот”.

„Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото–романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи.

Докато снимам сега с нея в „Откраднат живот”, често си спомняме и се смеем”, споделя големият актьор, пише „България днес”.

Големият актьор Владо Пенев обаче категорично отказва да разкрие дали любовта му д-р Кръстева в хитовата медицинска поредица ще има развитие.

„Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите”, смее се Пенев, който обожава да се снима в докторския сериал.

Освен в сериала, той ще играе и на театралната сцена.Той е част от екипа на новия хит на Народния театър „Братя Карамазови” Пенев ще играе Фьодор в пиесата, а режисьор е Деян Пройковски от Скопие.

„Много силни актьори сме се събрали. На голямата сцена излизат още момчета и момичета от класа на Стефан Данаилов в академията — те оставаха да ни гледат и след своето участие в репетициите.

В подобни моменти отговорността е двойно по-голяма, защото трябва да показваме на студентите как се прави, да им представяме професията в най-добрия й вид”, споделя още големият артист.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар