Скандал: Меган Маркъл не уважи рождения ден на кралицата! (интригата се заплита)

Скандал: Меган Маркъл не уважи рождения ден на кралицата! (интригата се заплита)
Гласувайте за статията

Защо Меган Маркъл не уважи рождения ден на кралицата?!

Интригата около отношенията между Меган Маркъл и останалата част от кралската семейство се заплита все повече. Вчера кралицата Елизабет Втора посрещна рождения си ден в храма „Сейнт Джордж“.

Меган Маркъл изобщо не се вясна, за да уважи кралицата

Където с Хари, Уилям, Кейт и други членове от фамилията отбелязаха и католическия Великден. Но къде бе Меган? Никой не знае.

Защо херцогинята на Съсекс реши да не уважи тази така важна за кралското семейство традиция?

Отговорът на този въпрос може би е очевиден и този път не бихме могли да обвиним Меган Маркъл в пренебрежително отношение.

Тя е бременна вече в 9-и месец и се очаква бъдещият кралски наследник да се появи буквално всеки момент. Дали херцогинята вече не е в болницата? По всяка вероятност все още не, тъй като принц Хари удостои с присъствието си вчерашната служба.

Източници твърдят, че със сигурност той щеше да предпочете да бъде до любимата си, ако тя бе постъпила в родилното отделение. И все пак, следим зорко всяка стъпка на херцозите и всички представители от кралската фамилия, за да разберем, когато дългоочакваното събитие настъпи.

Тъй като наскоро стана ясно, че бъдещите родители ще са по-пестеливи в информацията, която съобщават, относно раждането на бебето.

Оказа се, че Меган не само ще запази в тайна подробностите около появата на първата си рожба, но и няма да позира пред болницата с новороденото, както постъпи Кейт и при трите си раждания.

Причината? Тази традиция била в разрез с феминистките й принципи.

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар