Бомба: Екс президентът Георги Първанов очаква бебе! (още разкрития)

Бомба: Екс президентът Георги Първанов очаква бебе! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Георги Първанов ще става отново дядо!

Георги Първанов и жена му Зорка са в трепетно очакване на внуче №3, научи ексклузивно „Ретро“. По-малкият от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и съпругата му Роси ще станат родители на първо дете до няколко месеца.

Георги Първанов

Георги Първанов отново ще става дядо

Досега бъдещите майка и татко пазели в абсолютна тайна новината за предстоящото щастливо събитие, тъй като се притеснявали от лоши очи и уроки.

Когато обаче Роси преполовила бременността, с Ивайло вече се почувствали по-спокойно. И решили да увековечат красивия етап от съвместния им живот с професионална фотосесия.

Двамата позирали пред обектива на фотограф, а за снимките президентската снаха се издокарала с визия на самодива. В бяла прозрачна рокля по тялото, която добре описва вече оформеното й коремче.

Роси е родом от Враца, но още от студентка живеела в София. Завършила с отличие финанси в УНСС, както и европейски бизнес в престижен английски университет.

Близки до семейството разкриват, че въпреки солидното образование не се месела в хотелиерския бизнес на мъжа си Ивайло. А допреди да излезе по майчинство работела като високопоставен мениджър в Обединена българска банка.

Сватбата на Ивайло и Росица бе сред най-бляскавите церемонии за 2016 г. А 3 години след пиршеството двамата най-после са се решили на следващата важна крачка, а именно родителството.

По-големият син на Георги Първанов – Владимир, доста изпревари брат си и вече е горд татко на две дечица. Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория.

Въпреки че политикът и жена му Зорка вече са изпитали двукратно щастието да бъдат баба и дядо, и сега се чувствали, сякаш ще им е за първи път.

Макар Ивайло и половинката му да живеят отделно от неговите родители, след появата на бебето, чийто пол за момента се знае само от най-близките им, все пак щели да разчитат на помощта на Георги и Зорка.

В момента младите вече преустройвали дома си за новия член на семейството, купували първите му вещи и непрекъснато четели специализирана литература за бъдещи майки и бащи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар