Ново 20: Алекс Богданска с второ бебе от Даниел Петканов! (още подробности)

Ново 20: Алекс Богданска с второ бебе от Даниел Петканов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска сащиса мнозина с признанието си!

Няма и половин година, след като даде живот на първото си дете, моделът Алекс Богданска призна, че се чувства готова за следващо включване от щъркела.

Алекс Богданска

Алекс Богданска е готова и иска да зачене още сега

„Ох, искам още бебета. Толкова е хубаво да си имаш бебче вкъщи, носи неподражаема топлина и чистота в дома. Интересното е, че аз настоявам повече за второ дете. Чак сама се учудвам от себе си“, разкри риалити звездата пред woman.bg.

Като добави, че съпругът й – Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер, е по-сдържан от гледна точка на увеличаването на семейството с още един член.

„Дани иска да попорасне Габриел преди да имаме още едно. За да сме сигурни, че ще дадем на всяко от децата си необходимите му внимание и грижи. Казва ми: „Поне едното качествено да отгледаме, после да се появи другото“, намигна още Алекс Богданска.

Младата майка призна, че се радва на изключително спокойно бебе, което й позволява да наваксва, както с работните ангажименти, така и с хобитата си – четене и фитнес.

„Имам още около 5-6 килограма за сваляне, които много ме дразнят“, уточнява тя. Дани, с когото се венчаха в рамките на любовния сезон на Вип Брадър, също й помага много в грижите за малкия, пише Слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар