Джийсън Брад Люис изригна срещу Местан: Колко бебета още трябва да убие?

Джийсън Брад Люис изригна срещу Местан: Колко бебета още трябва да убие?
Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис изригна срещу Лютви Местан!

Скандалният рапър Джийсън Брад Люис не може да се побере в кожата си заради поредната несправедливост, сътворена от властимащите.

Джийсън Брад Люис заклейми Лютви Местан

И това е катастрофата, при която политикът Лютви Местан претрепа бебе. Но въпреки убийството на невинно дете, съдът реши да го пусне на свобода.

И на всичкото отгоре да му върне и шофьорската книжка, която преди това магистратите решиха поне нея да му отнемат.

Както и да не му искат гаранцията от 10 000 лева, защото видиш ли, не знаели какво е имотното му състояние, а и нямало доказателства за вината му.

След това решение на съда социалната мрежа буквално не спира да ври и да кипи. Много известни личности надигнаха глас срещу випиющата несправедливост.

Сред тях е и Джийсън Брад Люис, който направо изрева тези думи в профила си. Предаваме коментарът на режисьора на видеоклипове без редакторска намеса:

„Имам въпрос към Лютви Местан! Колко бебета трябва да изпотрепете и колко фамилии трябва да разбиете преди да си предадете книжката и да влезете самосиндикално в затвора?

Щото аз не мога да си представя какъв човек трябва да си… Да си лягаш и да ставаш с тази мисъл до края на мизерния си живот!

Хора какви са тези абсурди моля ви се? Ама какво се случва тук… международен съд няма ли да има? Ама този е на свобода беееее…..

Този е за трепане бе… АМА КАКВО СЕ СЛУЧВА ТУКА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ БЕЕЕЕ малееееееееее……“, изкрещя в мрежата Джийсън Брад Люис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар