Ревност: Жената на Зуека не го изпуска от очи, награби го зад кулисите на „Капките“! (виж тук)

Ревност: Жената на Зуека не го изпуска от очи, награби го зад кулисите на „Капките“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жената на Зуека не го изпуска от очи, постоянно е около него!

Съпругата на Васил Василев – Зуека – режисьорката Ани Вичева, ревнувала до лудост водещия на „Като две капки вода“. Заради това не пропускала нито една репетиция или лайф на шоуто. И държала да бъде плътно до него до последната секунда, в която той и Рачков се качат на сцената.

Зуека

Съпругата на Зуека го ревнува бясно

Докато стояли зад кулисите на предаването и очаквали старта му всеки понеделник от 20 ч., Ани и Васил не спирали да интимничат като прясно влюбени тийнейджъри.

Или се държали за ръце, или се прегръщали… Или се целували пред смаяните и леко засрамени погледи на хората от екипа на шоуто.

Вичева обаче по никакъв начин не се чувствала неудобно, а тъкмо обратното. Това бил нейният начин да секне апетита на колежките на Зуека към него.

Режисьорката била убедена, че някои от асистентките в „Капките“ се държали твърди свойски с мъжа й и постоянно търсели причини да се навъртат покрай него.

Вряла и кипяла, Ани взела мерки и си „маркирала територията“, като била неотлъчно до съпруга си, а дори по време на реклами го чакала на тръни в бекстейджа и не спирала да го целува и прегръща зад кулисите.

„Като куче пазач му е. Срам го е от екипа, но нищо не й казва“, коментират хора от шоуто. Вероятно параноята й идвала оттам, че преди да официализират връзката си, двамата бяха любовници. А Зуека кръшкаше на дългогодишната си съпруга Нина с по-младата от нея Вичева.

През 2012 г. обаче актьорът се отказа от двойствения начин на живот и призна, че се развежда с жена си и майка на дъщеря му Девина, за да заживее с режисьорката, пише Ретро.

Всъщност двамата се познавали още от 1999 г., когато за пръв път се видели на снимачната площадка на „Пансион за кучета“.

В лентата Зуека е актьор, а Анна е асистент-режисьор. През 2014 г. двамата станаха родители на син Стефан, а през 2017 г. се ожениха на тайна сватба.

Техни кумове бяха Димитър Рачков и Мария Игнатова, които пък така и не можаха да стигнат до брак, въпреки че след последната си раздяла се сгодиха.

За пореден път обаче двамата сложиха край на връзката си преди малко повече от месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар