Драма: Моделката Силвия Юрукова от Вип Брадър по спешност в болница! (още подробности)

0

Моделката Силвия Юрукова получава паник атаки!

Скандалната топлес моделка Силвия Юрукова бе приета по спешност в болница след системни паник атаки, разкриха нейни приятелки.

Силвия Юрукова
Моделката Силвия Юрукова с паник атаки, влезе в болница за лечението си

Дни преди да се озове в болница, Юрукова изпаднала в депресия и споделила пред приятелки, че се чувства психически рухнала. Брюнетката приела много тежко раздялата с гаджето си, тъй като двамата дори правили планове за дете и и съвместно съжителство.

Не е ясно кой от двамата е сложил края, но запознати твърдят, че след системни изневери от страна на мачото, Силвето не издържала и му показала вратата, след което рухнала.

Скандалната моделка рядко излизала от дома си, а когато й се налагало ползвала огромни тъмни очила, с които да крие подпуналите си от плач очи.

Едни от най-близките й приятелки са силно притеснени, защото Юрукова отказвала и да се храни, а карала по цял ден на кафета и цигари, с което видимо свалила доста килограми и то само за десет дни, пише вестник „Телеграф“.

След няколко седмици в това състояние тя започнала да получава паникатаки, а при последната такава я закарали спешно в болница. В момента Юрукова вече се стабилизира и е под строг лекарски режим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.