Скандали между Ивана и Мерал в „Женени от пръв поглед“! (още подробности)

Скандали между Ивана и Мерал в „Женени от пръв поглед“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Напрежение се породи между Ивана и Мерал в „Женени от пръв поглед“!

Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“, се радва на дълга и завладяваща първа вечер като семейство. А отношенията между другите две двойки са едновременно хладни и горещи.

Женени от пръв поглед

Ивана и Мерал от „Женени от пръв поглед“ развалиха дослука

На какво се дължи дисхармонията в едно от семействата, вижте в новите епизоди на предаването.

След като казаха „Да“ пред най-близките си хора, Юлия и Михаил започват да се опознават и прекарват вълнуваща първа брачна нощ.

Двамата скъсяват дистанцията и откриват много общи неща помежду си. Какво обсъжда новото семейство за съвместното си бъдеще преди пътуването.

Какви тайни крие първата им нощ заедно и какво поражда недоволство в красивата булка, проследете в новите епизоди на социалния експеримент „Женените“.

Докато Юлия и Михаил се сближават, в отношенията на младото семейство на Ивана и Мерал се усеща дистанция. Динамичното ежедневие и професионалните ангажименти, свързани с новия музикален клип на Ивана, будят ревностни чувства в Мерал.

Напрежението помежду им взема превес в навечерието на най-романтичния празник, когато двамата слагат картите на масата и споделят най-големите си страхове.

В отношенията между най-зрялата двойка в социалния експеримент – Таня и Светозар, цари хармония, пише hotnews.bg.

Таня се отпуска все повече в компанията на съпруга си и му оказва подкрепа в напрегнат за него момент. През какви житейски изпитания преминават трите двойки в революционния експеримент, проследете в новите епизоди на „Женени от пръв поглед”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар