Неочаквано: Гаджето на Криско взе шокиращо решение! (ето какво заяви Цвети)

Неочаквано: Гаджето на Криско взе шокиращо решение! (ето какво заяви Цвети)
Гласувайте за статията

Цвети на Криско се отказва от работата си като стюардеса, бременност ли е причината?!

Половинката на Криско – Цветелина Петрова, спира да е стюардеса. Това призна самата тя в мрежата. На въпрос дали й липсва работата, тя отговори положително.

Криско

Гаджето на Криско се отказва от полетите, верен ли е слухът, че хубавата Цвети чака детето му

Не е ясна причината, заради която красавицата спира да лети. Според мнозина тя е бременна и двамата чакат наследник, което е достатъчно основателно Цвети да прекъсне работата си.

Както е известно, полетите могат да са изключително опасни за бременните. Първото тримесечие, когато е повишена вероятността от повръщане и от отлепване на плацентата, се смята за неблагоприятно време за пътуване.

Това е така, защото органите на плода все още не са добре развити и резките промени в налягането при излитане и кацане могат да му повлияят негативно.

Излитането и кацането на самолета също може да навредят на плода, тъй като бързата смяна на атмосферно налягане предизвиква рязко съкращаване на съдовете.

Това може да доведе до отлепяне на плацентата. Криско и Цветелина се сгодяват, докато са в Дyбaй минaлaтa гoдинa. Пpeдлoжeниeтo билo нeoчaквaно и мнoгo poмaнтичнo, твъpдят близки дo Цвeти. Тепърва ще разберем дали и доколко всички слухове са достоверни…

Източник: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар