Галена блесна с нова визия: Красивата певица се превърна в достолепна старица

Галена блесна с нова визия: Красивата певица се превърна в достолепна старица
Гласувайте за статията

Поп-фолк фурията Галена се преобрази напълно в най-новия клип https://www.youtube.com/watch?v=gYAye20r3iE , който е дует със сръбския певец Миле Китич. В лентата към „Добре ли си?“ родната красавица влиза в ролята на баба, която изглежда завидно добре за годините си.

Дългоочакваната колаборация на Галена и Миле Китич, която се появи в платформата за видеосподеляне YouTube в началото на седмицата вече е със заявка да се превърне в новия балкански хит. Песента бързо набра популярност. Буквално за часове парчето събра внушителните над 863 678, а меломаните не спират да изразяват възхищението си от проекта.

Музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев, а текстът на Атастасия Мавродиева, Марта Савич, Росен Димитров и Мирослав Митев. На режисьорския стол за видеото пък сяда Георги Манов.

„Толкова е добра, нямам думи! Това заслужава да стане голям хит на Балканите.“, „Не само, че ще летен, а и балкански хит! Браво на Галена, хамелеона на поп-фолка!“, са само част от коментарите на феновете в социалната мрежа след появата на парчето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар