Мариана Векилска се върна в България, синът й е на седмото небе!

Мариана Векилска се върна в България, синът й е на седмото небе!
Гласувайте за статията

Бившата журналистка Мариана Векилска се завърна, а от това най-щастлив е малкият Момчил, на когото майка му много му липсваше!

Мариана Векилска се е върнала отново у нас след няколкомесечен престой в Брюксел. В началото на годината бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ емигрира, за да работи като експерт в европейска институция, а каква е причината да прекъсне стажа си там, Мариана не признава.

Мариана Векилска

Мариана Векилска се завърна

Животът в белгийската столица обаче се оказал по-тежък, отколкото журналистката си представяла. Тя срещнала трудности в намирането на квартира, не успяла да се внедри в интернационалния колектив, работата ѝ се опъвала, а освен това и не смогвала да се справя и финансово, пише „Ретро“.

Веднага след като кацнала у нас, Векилска се юрнала да се погрижи за външния си вид, тъй като през месеците живот в Брюксел нямала излишни пари, които да харчи от суета. Първата ѝ работа била да се отбие до зъболекарския кабинет, който посещавала от години, защото услугите на денталните специалисти в европейския мегаполис изобщо не ѝ били по джоба. После журналистката обходила и фризьорските салони и студиата за красота, в които, докато беше на екран, се поддържаше във вид.

Най-доволен от завръщането ѝ в родината бил нейният син Момчил, който в последните месеци бе изцяло лишен от майчина ласка и поверен изцяло на грижите на баща си Симо, баба си и дядо си по таткова линия. 13-годишното момче в момента е ученик в Италианския лицей в Горна баня, а плановете на амбициозната му майка бяха да го вземе при себе си в Брюксел и от следващата учебна година той да учи в едно от най-елитните школа там. Дали идеята ѝ ще се осъществи, или ще остане изцяло в сферата на фантастиката, времето ще покаже, защото очевидно тв звездата изпитва затруднения в пребиваването си зад граница.

Припомняме, че Мариана и мъжът ѝ не живеят заедно от почти 3 години. Ексводещата напусна семейното им жилище, понеже то било наследствен имот на Симо, който останал там заедно с детето. Двамата все още нямат официален развод, но и не планирали такъв, тъй като и без намесата на съдебната власт успели да се разберат на кого колко време му се полага с общия им син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мариана Векилска се върна в България, синът й е на седмото небе!”

  1. НОНИ

    апр. 27. 2019

    А тя какво си е мислила? Навън хората се доказват здраво години наред за да успеят! Пък и така хубаво ни прославят в чужбина напоследък,че само за нас питат.Което е много жалко!Само тук търпим лигли,некадърни и втръснали муцуни .Ден след ден един и същи бълвоч!

  2. GOST

    апр. 28. 2019

    “… каква е причината да прекъсне стажа си там ..” Да вярно е, но стажа е прекратен от работодателя от 2 месеца. Защо, ние знаем?? Вие разберете Защо? Загадка нали?? Може да помогнем…

Добавете коментар