Един от фаворитите в „Гласът на България“ продължи напред!

Един от фаворитите в „Гласът на България“ продължи напред!
Гласувайте за статията

„Гласът на България“ има своя вокален виртуоз и той е в отбора на Михаела Филева!

Женската част от зрителите на шоуто „Гласът на България“ със сигурност е поздравила певицата Михаела Филева, след като тя избра към нокаутите в шоуто да продължи Калоян Николов, съобщава HotArena.

Калоян Николов Гласът на България

Калоян Николов продължава битката в „Гласът на България“

Бургазлията се превърна в любимец на дамите заради поразителна прилика с актьора Джейсън Момоа, който изигра безстрашния хал Дрого в „Игра на тронове“. Калоян стигна до двубоя с адаша си по фамилия Роберто с изкълчен глезен, но това не му попречи да подскача като за световно в пиковите моменти по време на изпълнението си.

Роберто прие спортсменски загубата и щом Михаела го прегърна на прощаване, кротичко й прошепна „Няма нищо, всичко е наред“. „Направиха правилния избор“, заяви той в бекстейджа.

За разлика от Роберто, който използва шоуто, за да добие самочувствие на вокалист, Калоян има солиден опит като машина за забавление по круизни кораби. В родния си град той е звезда от пиано баровете със солидна армия от фенки.

Калата се оформя като един от големите фаворити за титлата в предаването. Той е рокаджия по душа, но изненада дори и себе си, като избра Михаела Филева за свой ментор.

Във Фейсбук зрителите се шегуват, че изборът му е бил продиктуван от долната му глава. Може би не са далеч от истината, защото между двамата профучаха искри на кастингите на тъмно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар