Анджелина Джоли шокира света: Оставя 116 млн. на най-голямото си дете и 0 долара на останалите!

Анджелина Джоли шокира света: Оставя 116 млн. на най-голямото си дете и 0 долара на останалите!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли отново намери начин да уязви Брад Пит! Не е тайна, че актьорът не се разбира единствено с Мадокс, а всичките пари на Анджи ще отидат при него един ден!

Анджелина Джоли оставя без пукнат долар пет от своите шест деца, като ги лишава от наследство. Цялото си имане – $116 млн., актрисата решила да даде на най-голяемия си син Мадокс, пише Radar Online.

Дъщерята на гениалния актьор Джон Войт смятала да повери на тийнейджъра продуцентската си компания Jolie Pas, създала филми като „Несломен“ и „Край морето“.

Още от 15-годишен Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, работи като изпълнителен продуцент в „Първо убиха баща ми“ – лентата за комунистическия режим на червените кхмери в азиатската страна, на която Джоли е режисьор.

Според източника новината, че Анджелина има намерение да остави без пари останалите си деца, не на шега ядосала бившия й съпруг Брад Пит, който смятал, че с това тя иска да го уязви.

Radar Online отбелязва, че само Мадокс поддържал решението на майка си да се разведе с Брад, докато 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен взели страната на баща си в семейния конфликт.

Джоли подаде документи за развод през септември 2016 г. заради несъгласие с възпитателните методи на Пит спрямо децата. Повод за раздялата бил скандал в частен самолет, при който пияният актьор шамаросал Мадокс. Този слух обаче не беше потвърден, пише „Монитор“.

Бракоразводният процес бе финализиран този месец, след което Анджелина Джоли-Пит махна тирето и си възвърна моминската фамилия Джоли.

Източник: Lupa.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар