Алекс Сърчаджиева разкри нещо страшно!

Алекс Сърчаджиева разкри нещо страшно!
4 (80%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева призна нещо, което й пречи в живота и работата от много години!

Алекс Сърчаджиева едва ли скоро ще излезе от клопката на болката в душата си след загубата на любимия си Иван Ласкин, но въпреки това показва колко борбен дух и същност притежава. Актрисата не спира да работи и е толкова отдадена на превъплъщенията си на сцената, че сякаш нищо не е в състояние да я разконцентрира. Освен мисълта за един от най-големите й страхове.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева има клаустрофобия

Наскоро тя призна един свой дългогодишен страх, заради който и много от пътуванията по света, които е могла да има, не са станали факт. Алекс страда от клаустрофобия и дори само мисълта, че трябва да лети със самолет донякъде, я ужасява.

„Сигурно никога няма да отида до Америка, например, защото преди това трябва да ме упоят, да направят нещо такова, от което с часове да не се събудя в самолета. Последният път, когато пътувах до Москва, въпреки че полета до там беше 3 часа, положението беше много зле”, споделя Сърчаджиева в скорошно тв интервю. Но все пак добавя с усмивка, че би пробвала да излекува този проблем с хумор.

Всъщност Алекс определено е прекрасен пример за малката си дъщеря София – не само на думи, но и на дела. След като загуби голямата си любов Иван Ласкин, актрисата гледа да съчетава грижите за момиченцето си с ангажиментите на сцената.

И както можем да се уверим, ако погледнем театралните афиши, много добре й се получава даже. Актрисата е и от хората, които умеят да прикриват болката в душата – нещо, за което със сигурност е взела пример от майка си – голямата българска актриса Пепа Николова, която винаги е поднасяла образите си с майсторски хумор.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Сърчаджиева разкри нещо страшно!”

  1. валя

    май 10. 2019

    Чудя се Йосиф Сърчаджиев ли е баща й в действителност или някой много по-красив

Добавете коментар