Всички бабички в еуфория: Не е за вярване какво ще стори Рич от „Дързост и красота“!

Всички бабички в еуфория: Не е за вярване какво ще стори Рич от „Дързост и красота“!
5 (100%) 1 vote

Рич от „Дързост и красота“ ще ощастливи хиляди българи съвсем скоро!

Суперзвездата от „Дързост и красота” Рич Форестър идва в България. За радост на феновете на неумиращата сапунена драма, актьорът Рон Мос ще дойде на Балканите това лято, научи HotArena.

Рич от Дързост и красота

Рич от „Дързост и красота“ идва в България

Новината бе съобщена от киножурналистката Стаси Кара, която се срещна с Рон в Калифорния. От думите й става ясно, че любимецът на дамите, който от 1993 година насам гостува в домовете им чрез малкия екран, е и отличен музикант.

Именно в това му амплоа ще видим Мос, който ще се качи на сцената, заедно с певицата с български корени Мария Елена Инфантино.

В официалния сайт на звездата е оповестено, че през май ще бъде в Европа, като на 6-ти има концерт в Испания, а на 13 в Холандия. През юли Рон Мос ще гостува на българската публика в Пловдив, пише още „България днес”.

Отсега се знае, че билетите за събитието са с намаление от 50% за пенсионерите, които са и основната му фенска маса.

Рон Мос започва активна музикална кариера през 70-те години на миналия век, когато се изявява с групата „Плейър”. Пътувал е по турнета с Ерик Клептън и „Литър Ривър бенд”, но предпочита да прави солова кариера.

Успоредно с актьорските си изяви продължава да записва и след като напуска „Дързост и красота” през 2012 г., решава да се насочи изцяло към музиката.

От ролята му в сериала го отказва преживяна пътна катастрофа. От сериала досега в България са гостували Джон Маккук /Ерик Форестър/ и Даниел Маквикар /Кларк Гарисан/.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар