Йоанна е бременна, а Ненчо Балабанов без секс от 2 години!

Йоанна е бременна, а Ненчо Балабанов без секс от 2 години!
3 (60%) 1 vote

Ненчо Балабанов още не може да прежали Йоанна Драгнева, която пък вече чака дете от друг мъж!

Актьорът Ненчо Балабанов е на сухо вече близо 2 години, научи „Галерия“.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов го закъса в любовта

Имитаторът на Бойко Борисов така и не успя да прежали голямата си любов Йоанна Драгнева, с която има дълга и сериозна връзка. И докато певицата отдавна обърна нова страница и е влюбена, Балабанов още не може да погледне друга жена.

Тези дни актьорът имаше рожден ден и отново празнува без дама до себе си. Негови близки разкриват, че комикът не е имал приятелка повече от година и половина. Малко след като с Драгнева се разделиха, Ненчо сменил няколко гаджета, но така и не се стигнало до нещо сериозно.

Балабанов не искал бившата му да разбира, че още има чувства към нея и затова пускал фалшиви слухове за любовния си живот. „Влюбен съм много – по скалата от 1 до 10, моите чувства са 11. Но не желая да разкривам името й“, откровеничи миналата година Ненчо. Всъщност нямало никакво гадже, а Балабанов просто се опитвал да „заблуди противника“.

Йоанна Драгнева и Ненчо се събираха и разделяха няколко пъти, а след последния път актьорът публично й се обясни в любов. Край окончателно сложи Йоанна през 2017 г.

Певицата в момента има сериозна връзка с Мирослав Димитров, познат ни от сериала „София ден и нощ“. Дори се говори, че чака бебе от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Йоанна е бременна, а Ненчо Балабанов без секс от 2 години!”

  1. Иван

    апр. 27. 2019

    Ненчо е тъп като смотаното си име, новия е много по-готин .

Добавете коментар