И най- красива е ! Познайте коя е определяна за тазгодишна хубавица номер едно!

И най- красива е ! Познайте коя е определяна за тазгодишна хубавица номер едно!
Гласувайте за статията

И най- красива е ! Познайте коя е определяна за тазгодишна хубавица номер едно! Да, тя е известна и определено се поддържа добре, но когато разбира номинацията си, остава изненадана, чак и шокирана.

И ще коментираме актрисата Дженифър Гарнър. Според класиране на сп. People едни от най-известните и атрактивни дами към момента именно актрисата печели и е най-хубавата.

 

 

 

 

 

 

 

 

И макар да е достатъчно привлекателна, актрисата, честно признава, че никак не е очаквала да попадне и още по-малко пък да оглави класацията на хубавиците. Джен има 3 деца, обича спортно елегантните дрехи и както се коментира и от изданието Ева, не е сред много суетните жени.

Колкото и да се опитва да бъде официална, редовно излиза с кецове и джинси навън и не обича грима и прическите. Определя се като доста небрежна по отношение на външността си.

Другото, което споделя е, че се показва с прическа и стилна рокля, обичайно само на публични и официални събития. !Честно признава, актрисата, че няма и навика да се поддържа с редовни упражнения, затова не е в перфектна физическа форма.

В забързаното ежедневие е трудно разпознаваема като звезда и все пак явно естествената визия на Дженифър Гарнър е спечелила вниманието на критици и почитатели на сп. People . И ние също желаем най-вече здраве и прекрасна кариера на чаровната Дженифър Гарнър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар